Excel

Sådan dekrypteres Excel-fil med/uden adgangskode

Adgangskoder spiller en vigtig rolle for dokumenters fortrolighed, især hvis de indeholder vigtige eller følsomme oplysninger. Det er almindeligt at beskytte Excel-filer med adgangskoder. Vores hukommelse er dog ikke pålidelig, og nogle gange glemmer vi disse adgangskoder. Uden adgangskoden kan du ikke åbne dit Excel-dokument.

Derfor vil vi i denne artikel gennemgå to måder at dekryptere Excel-filer uden adgangskode på. Og da metoderne til at dekryptere Excel-filer med adgangskoder varierer meget i forskellige Excel-versioner, viser vi dig også en trinvis vejledning.

Del 1: Sådan dekrypteres Excel-fil uden et kodeord

Hvis du har glemt adgangskoden til din adgangskodebeskyttede Excel-fil, er du låst ude af adgang til dokumentet. Den eneste måde at omgå adgangskoden på er ved hjælp af en passende adgangskodeoplåsning. Programmet dekrypterer Excel-filen ved hjælp af sin algoritme og henter adgangskoden. Du kan derefter bruge den indhentede adgangskode til at få adgang til din adgangskodebeskyttede Excel-fil igen.

Metoderne spænder fra online til desktop-muligheder. Lad os nu se på dem.

Dekrypter Excel-fil online

Accessback er et godt online værktøj, der giver brugerne mulighed for at fjerne adgangskoder og få adgang til deres Excel-filer. Dette værktøj giver en 100% garanti for dekryptering af adgangskoden til Excel-filer med 40-bit kryptering. I stedet for at gendanne Excel-adgangskoden fjerner den direkte adgangskodebeskyttelsen og sender dig en kopi af din originale Excel-fil. Og du er sikker på, at alle data og formateringer ikke ændres.

Her er hvordan du dekrypterer en krypteret Excel-fil med Accessback.

Trin 1: Naviger til Accessback’s hjemmeside. Klik på knappen «Vælg», og upload den krypterede fil. Angiv en fungerende e-mailadresse, og klik på «UPLOAD».

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Trin 2: Programmet vil derefter begynde at dekryptere dit Excel-dokument. Du vil modtage et skærmbillede af den første side som bevis for, at programmet har fjernet adgangskoden fra din fil med succes.

Trin 3: Når du har modtaget gennemgangen af skærmbilledet, skal du vælge en metode til at betale for din dekrypterede fil. Du vil modtage den dekrypterede fil, når du har gennemført betalingerne.

Hele operationen er meget enkel. Der er dog også nogle ulemper ved at bruge dette onlineværktøj:

  • Webstedet opbevarer dine Excel-filer i 7 dage. Derfor skal du tænke dig godt om, hvis dine Excel-dokumenter indeholder følsomme oplysninger.
  • Dette online værktøj kan kun dekryptere adgangskoder til Excel 97-2003.
  • Du skal betale, hver gang en fil dekrypteres, og det kan blive dyrt, hvis du har mange filer, der skal dekrypteres.

Dekrypter Excel-filkodeord med Passper for Excel

I betragtning af manglerne ved onlineværktøjet vil vi gerne foreslå, at du prøver et skrivebordsprogram. Det program, som vi vil anbefale, er Passper til Excel. Det har modtaget positive anmeldelser fra sine brugere på Trustpilot, og derfor er programmet pålideligt at bruge.

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Passper til Excel:

  • Den indeholder 4 effektive genoprettelsesmetoder, som garanterer en høj dekrypteringsrate på op til 95%.
  • Programmet udnytter CPU-teknologi, der fremskynder dekrypteringsprocessen til 10X hurtigere.
  • Din datasikkerhed er 100 % garanteret. Den kræver ikke nogen internetforbindelse under brug, og derfor vil alle dine data ikke blive uploadet til serveren.
  • Programmet har en bred kompatibilitet. Den kan dekryptere adgangskoder fra Excel 97 til 2019. Og næsten alle filtyper understøttes.
  • Den fulde version af programmet kan dekryptere et ubegrænset antal Excel-filer.

Prøv det gratis

Her er hvordan du dekrypterer Excel-adgangskoder med Passper for Excel:

Trin 1. Kør Passper for Excel på din enhed for at få adgang til den primære grænseflade. Du bør se to muligheder på skærmen, og vælg fanen«Recover Passwords» (Gendan adgangskoder).

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Trin 2. Klik på knappen«Add» (tilføj), og upload den passwordbeskyttede fil fra den gemte placering. Når filen er uploadet, skal du vælge en passende genoprettelsesmetode i højre side af skærmen. Klik derefter på «Next» (Næste) for at fortsætte.

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Trin 3. Når du er færdig med at indstille adgangskodeoplysningerne, skal du klikke på«Recover» for at udløse dekrypteringsprocessen. Du bør se en meddelelse om succes på skærmen, når processen er afsluttet med succes. Kopier adgangskoden eller skriv den et sted hen og brug den til at åbne din adgangskodebeskyttede fil.

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Prøv det gratis

Del 2: Sådan dekrypteres Excel-fil med et kodeord

Hvis du stadig kan huske adgangskoden, vil dekrypteringen være nemmere.

Til Excel 2010 og senere

Trin 1: Åbn Excel-filen ved hjælp af den respektive adgangskode.

Trin 2: Naviger til menuen «File» og vælg derefter «Info» i undermenuen. Vælg fanen «Protect Workbook» og vælg derefter «Encrypt with Password» (Krypter med adgangskode) fra rullelisten.

Trin 3: Slet adgangskoden, og tryk på «OK».

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Til Excel 2007

Trin 1: Åbn det krypterede Excel-dokument med den korrekte adgangskode.

Trin 2: Klik på Windows-ikonet i det øverste hjørne, og gå til Prepare>Encrypt Document.

Trin 3: Slet adgangskoden, og klik på «OK» for at fortsætte.

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Til Excel 2003 og tidligere

Trin 1: Åbn den password-beskyttede Excel-fil med den korrekte adgangskode.

Trin 2: Gå til «Værktøjer», og vælg derefter «Indstillinger».

Trin 3: I det nye vindue skal du vælge «Sikkerhed». Slet adgangskoden i feltet «Password to Open» (adgangskode til at åbne), og tryk på «OK» for at bekræfte.

Sådan dekrypteres Excel-fil 2003-2019 med/uden adgangskode

Prøv det gratis

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Botón volver arriba
Share via
Copy link
Powered by Social Snap